Onze monteurs zijn elke dag op pad om klanten te helpen. Van Zwolle tot Wolvega of van Haarlem naar Maastricht, ze komen overal in Nederland. Of het nu gaat om een installatie van een gloednieuw alarmsysteem, inventarisatie en het opstellen van programma van eisen of een servicebezoek, onze monteurs staan altijd voor u klaar.

Over Les Chevaliers

Sinds 1993 levert Les Chevaliers kwaliteitschocolade, zoetwaren en delicatessen. Het bedrijf heeft een passie voor het ontwikkelen van nieuwe producten.  Van fruit- en nootrepen met het beste fruit tot chocoladerepen met een rijke en intense smaak. Les Chevaliers heeft het allemaal. Eigenaar Ric Zuiverloon ontwikkelt niet alleen biologische chocoladerepen, maar ook verantwoorde gezonde tussendoortjes. Dit zijn lekkere tussendoortjes die alleen van de puurste en beste ingrediënten zijn gemaakt. Ric en zijn medewerkers zijn altijd bezig om bestaande producten verder te ontwikkelen en nieuwe verantwoorde producten te bedenken.

Het digitaliseren van het alarm

Voor

Na