Een brand is een van de meest vervelende dingen om mee te maken. Het is allesverwoestend en als het niet op tijd wordt geblust, dan kunt u alles kwijt zijn, zowel materiële bezittingen als eigendommen met emotionele waarde.

De gevolgen van een brand zijn enorm. Een brand is erg gevaarlijk, als deze ergens ontstaat dan kan alles eromheen al snel vlamvatten. Voordat u het weet, stort het gebouw in of ontstaat er veel rook die de gezondheid aantast. Veel bedrijven gaan failliet. Niet alleen vanwege de brand. Maar ook doordat het bedrijf klanten verliest vanwege de brandschade in de periode dat de bedrijfsvoering stil ligt. Daarom is een goede brandverzekering en brandbeveiliging van belang.

Een veilige omgeving met brandbeveiliging

Om iedereen een veilige omgeving te bieden, is een goede branddetectie en een ontruimingsinstallatie noodzakelijk. Elk gebouw is anders en elke ruimte vraagt om een eigen vorm van brandbeveiliging. Ook dient uw gebouw te voldoen aan alle wettelijke eisen. Het aanbod van RoSecure is divers. Onze beveiligingsadviseurs helpen u graag verder.

Brandpreventie is een must

Voorkomen is beter dan genezen. Probeer daarom brand te voorkomen in uw bedrijfspand. Het is belangrijk om vluchtroutes klaar te hebben en duidelijk te communiceren. Geef daarom door aan uw medewerkers waar de nooduitgangen zijn en waar de brandblussers hangen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld een cursus geven aan uw personeel zodat ze weten wat er precies moet gebeuren bij een brand.

Installatie brandbeveiliging

Als er een afspraak in wordt gepland, dan komt een van onze Technici Beveiligingsinstallaties langs. Tijdens de afspraak wordt samen met u een risicoanalyse gemaakt en vervolgens wordt er een programma van eisen opgesteld. Een brandmeldinstallatie wordt uitgevoerd door gekwalificeerd personeel. Onze technici zijn allemaal in het bezit van de laatste NEN 3140 vakbekwaam persoon certificaten en een VCA-certificaat. Uw brandmeldinstallatie en- toebehoren worden uiteraard door ons onderhouden.

Neem contact met ons op

RoSecure helpt u op weg met een advies op maat. Bel 088 333 4499 of mail naar [email protected], onze specialisten helpen u graag verder. We zijn aanwezig op maandag tot donderdag van 9:00 uur tot 17:30 uur en op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur.