Onze monteurs zijn elke dag op pad om klanten te helpen. Of het nu gaat om een installatie van een gloednieuw alarmsysteem, inventarisatie en het opstellen van programma van eisen of een servicebezoek, onze monteurs staan altijd voor u klaar.

Over Uw Groene Vakwinkel

Uw Groene Vakwinkel Kloosterzande is een eigenzinnige doe-het-zelf bouwmarkt met tuin- en dierbenodigdheden. Zowel particulieren als ondernemers zijn van harte welkom. Verf mengen, zagerij, sleutelservice en bezorging behoren tot de diensten van de bouwmarkt. Ook kunt u terecht voor klusgereedschap, verf, hout- en plaatmateriaal en veel meer. In het voorjaar wordt zelfs een plantenmarkt en in de maand december zijn ze actief met de (voor) verkoop van consumentenvuurwerk. Onze monteur Dimitri ging naar Zeeland om vier gloednieuwe camera’s te installeren. Ze kunnen nu beelden bekijken op de computer maar ook op mobiel via een applicatie.

Camerabeelden op de computer

Camerabeelden via een app

Ongewenste bezoekers, diefstal, vandalisme. Allemaal zaken waar u liever niet aan wil denken. Optimaliseer daarom uw beveiliging met camera’s. Met de geavanceerde camerasystemen van HikVision heeft u altijd zicht op uw terrein én schrikt u ongewenste bezoekers af.