andy

Onbezorgd op de bank

Oud-voetballer en tv-persoonlijkheid Andy van der Meijde is een druk bezet man en heeft daardoor niet de tijd om zich ook nog eens op beveiliging te focussen. Dan is het fijn om een partner te hebben die deze beveiliging uit handen neemt. Rosecure levert namelijk ‘state of the art’-beveiligingsoplossingen, zoals camerabeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole. Wil je dit ook voor jouw organisatie?

Scoor direct 25% korting!

Stap nu in voor 25% korting via Andy!

Wij nemen je beveiliging volledig uit handen

Andy van der Meijde is na zijn turbulente voetbalcarrière gestart met het populaire YouTube-programma: Bij Andy in de auto. Daarnaast werd zijn biografie meer dan honderdduizend keer verkocht en is hij een bekend gezicht voor meerdere tv-campagnes. Niet zomaar een klant dus! Gelukkig is Rosecure ook niet zomaar een beveiligingsbedrijf. Of het nu gaat om bescherming tegen indringers, brand of lekkages. Wij regelen alles van A tot Z, zodat ondernemers zich kunnen focussen op hun onderneming.

Van alle gemakken voorzien

Mobiele App

Op afstand beheren van de beveiliging van uw bedrijfspand, waar u ook bent.

Gecertificeerd en zeker

Gecertficeerde technici die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen

Flexibele Centrales

Flexibele communicatie voor alarm(door)meldingen en service op afstand.

Complete beveiligingsscan

Beveiliging

Een greep uit de diensten van RoSecure:

  • Camerabeveiliging
  • Inbraakbeveiliging
  • Toegangscontrole
  • PC en Internetbescherming
  • Surveillance en alarmopvolging

Overige ICT diensten

Verder biedt RoSecure ook andere ICT diensten aan zoals:

  • Professionele wifi oplossingen
  • Internetverbindingen
  • Pin
  • Telefonie oplossingen

Voor Rosecure is de kwaliteit van onze beveiligingsoplossingen prioriteit nummer één. Als ondernemer heeft u echter wel andere dingen aan uw hoofd. Laat Rosecure u en uw onderneming volledig ontzorgen! Maak een vrijblijvende afspraak met een accountmanager voor een ICT scan op locatie en krijg via Andy ook nog eens 25% korting op uw offerte!

Maak direct een afspraak

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)