Uw beveiligingssysteem mag het absoluut niet afweten. Logisch ook, de beveiliging van uw eigendommen hangt ervan af. Maar ook uw personeel. Het is daarom belangrijk dat het systeem efficiënt functioneert. En uiteraard moet de apparatuur betrouwbaar en volledig zijn. Ook moet er rekening worden gehouden met de specifieke kenmerken van de installatie en de opstelling ervan.

Draadloze beveiliging

Geen last meer van draden? Kies voor een draadloze beveiligingssysteem van Ajax Systems. Kabels zijn niet meer nodig en apparaten zijn binnen enkele minuten aangesloten. En Ajax Systems staat nog ook eens bekende vanwege haar stijlvolle design. Maar! De installatie van het systeem is wat moeilijker. De locatie moet eerst bestudeerd worden en de radiosignalen moeten getest worden. Vervolgens moet er ook bepaald worden waar de apparaten geplaatst worden. Uiteraard moet de apparatuur geïnstalleerd en getest worden. Uw beveiliging is in goede handen bij RoSecure. Onze professionele installateurs zullen de werkzaamheden snel en correct uitvoeren. U heeft geen omkijken meer!

Wist u dat wij ook andere beveiligingsoplossingen aanbieden, zoals camerabeveiliging en Surveillance en alarmopvolging?

Wat kan een professionele installateur voor u betekenen?

RoSecure heeft de juiste expertise in huis om de zwakke plekken van de installatie nauwkeurig in kaart te brengen en weten welke maatregelen er getroffen moeten worden. Een professional kent de gespecialiseerde richtlijnen, regelgevingen en werkzijden uit de industrie. Bovendien kennen onze monteurs alle beveiligingsapparatuur door en door. Dit komt omdat zij jaarlijks meerdere cursussen moeten voltooien zodat hun kennis weer up-to-date is.

We houden met alles rekening

Preventie is een belangrijk onderdeel van beveiliging. Hoe kunnen wij voorkomen dat inbrekers hun slag kunnen slaan? Daarom onderzoeken wij waar de zwakke plekken zijn en geven daarbij advies over de maatregelen die u kunt treffen. Hierbij kunt u denken aan de installatie van extra sloten en plaatsen van betere hekken. Wanneer wij een draadloze beveiligingsoplossingen installeren, dan worden er met de volgende aspecten rekening gehouden door onze professionele installateurs:

Huisdieren

Als het alarm regelmatig een loos alarm afgeeft, omdat één van je huisdieren onder de bewegingssensor loopt, dan is dit heel vervelend. Gelukkig heeft Ajax Systems hardware en software om valse alarmen tegen te gaan. Deze systemen werken pas optimaal, als er bij het plaatsen van de detectors rekening wordt gehouden met het huisdier en zijn gewoontes. Onze installateurs stellen de detectoren correct in.

Muren en vloeren

Muren en vloeren kunnen van invloed zijn bij de prestaties van uw beveiligingssysteem. Dit komt omdat muren en vloeren radiosignalen verstoren of kunnen de kwaliteit aanzienlijk verminderen. De professionele installateurs van RoSecure besteden speciale aandacht aan de keuze van de locatie van de Ajax Systems Hub, waardoor het radiobereik met signaalversterkers voor de radiosignalen versterkt wordt.

Beveiliging voor buiten

Detectoren kunnen ook buiten geplaatst wordt. Echter, moet eerst gezocht worden naar mogelijke storingsbronnen. Denk bijvoorbeeld aan lage bomen en struiken, reflecterende oppervlakken en ventilatieopeningen.

Bescherm uw eigendommen en pand optimaal

Een inbraakbeveiliging kan uit zoveel meer bestaan dan alleen alarmsystemen en camerabeveiliging. RoSecure levert bijvoorbeeld ook alarmknoppen en mistgeneratoren. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat u complete controle heeft over wie er naar binnen mag en waar, met onze toegangscontrolesystemen. U kunt zelfs de functionaliteit inzetten om aanwezigheid van uw personeel te registreren. Er is dus veel mogelijk, en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem snel contact op!

Bel 088 333 4499 of mail naar [email protected]. Wij helpen u graag verder!