Bij RoSecure houden we elke dag in de gaten welke maatregelen genomen moeten worden, waarbij de richtlijnen van het RIVM leiden zijn. Bij spoedklussen blijven onze monteurs voor u klaar staan om alles zo snel mogelijk op te lossen.

Een andere werkwijze

Bij een spoedklus worden alle richtlijnen van het RIVM worden opgevolgd. Onze monteurs schudden u niet de hand. Wassen regelmatig hun handen. En houden waar het mogelijk is een gepaste afstand van ± 1,5 meter.

Het kan voorkomen dat u of wij de afspraak verzetten

De gezondheid van onze medewerkers en klanten komen op de eerste plaats. Daarom nemen we geen enkel risico als het gaat om gezondheid. Als onze monteur verkouden is of andere klachten heeft, dan wordt de afspraak verzet. Hetzelfde geldt natuurlijk voor u. Bij verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts, laat het ons weten! Dan verzetten we de afspraak. Geen enkel probleem!

Meer weten?

Neem contact op met onze klantenservice. We zijn dagelijks bereikbaar van 9 tot 17.30 uur. Op vrijdag tot 16.30 uur. Bel 088 333 4499 of mail naar [email protected].