Camera’s kunnen gebruikt worden verschillende doeleinden, zoals veiligheid. Een deurbel met camera biedt u de mogelijkheid om via een beeldscherm te kijken wie er voor de deur staat zonder de deur te openen. Of u nu thuis, op de zaak of ergens in het buitenland bent, een deurbel met camera maakt dit mogelijk.

Welk deurbel camerasysteem heb ik nodig?

Een deurbelcamera wordt geplaatst bij de voordeur of bedrijfspand. Ook is het mogelijk om meerdere ingangen te beveiligen. Weet u niet precies welke oplossing in uw situatie het beste is? Laat dan onze adviseur langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Onze adviseur inventariseert uw locatie en stelt een programma van eisen op. Daarna volgt een offerte. Mocht u hiermee akkoord gaan, dan komt een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Hikvision IP intercom

Hikvision IP intercom heeft verlichte toetsen, een helder beeld en de mogelijkheid om veel gebruikers toe te voegen. Daarom is deze deurintercom uitermate geschikt voor appartementencomplexen of bedrijfsverzamelgebouwen. RoSecure heeft diverse deurintercoms van goede kwaliteit in het assortiment.

Waarom een Hikvision IP intercom voor uw appartementencomplex

  • Goede software en de Hikvision App met veel mogelijkheden en updates
  • Ontgrendelen van een deur op afstand vanaf monitor of smartphone
  • Eenvoudig uitbreiden met meerdere deurbelpanelen, binnen monitoren en een Mifare kaartlezer
  • Goede beelden en een eenvoudige gebruikersinterface

Dag en nacht goed zicht met deze camera

Een ander mogelijkheid is om een 24/7 camera af te nemen bij RoSecure en deze te koppelen aan de Hik-Connect app. Zo kunt u op afstand de beelden van uw zaak bekijken. Deze camera heeft weinig omgevingslicht nodig om een kleurbeeld te geven.

Kenmerken

  • Dag en nacht heldere kleurenbeelden
  • 4 megapixels
  • Ultra low light
  • ColorVU

Een deurintercom of andere beveiligingsoplossingen laten installeren?

Een deurintercom is een belangrijk onderdeel van uw toegangscontrole. Maar denk ook aan draadloze beveiligingsoplossingen zoals het alarmsysteem van Ajax Systems of aan camerabeveiliging. Hoe dan ook, RoSecure geeft u graag advies over uw specifieke situatie. Neem contact op. Bel 088 333 4499 of mail [email protected].