Goed onderhoud voorkomt ongewenste meldingen en storingen. Daarom bieden wij voor alle beveiligingsoplossingen die u afneemt bij ons, dan ook service en onderhoud op maat aan.

Bij ons staat onderhoud van al uw beveiligingsoplossingen hoog in het vaandel. We willen niet alleen onze producten en diensten verkopen, we willen dat u jaren na aankoop nog nog steeds tevreden bent met de afgenomen diensten. Door preventief uw installaties te laten onderhouden, verkleint u de kans op storingen en blijven uw installaties technisch en kwalitatief op peil.

Onderhoud

Met preventief onderhoud op uw installaties verlengt u de technische levensduur en voorkomt u ook onnodige storingen. We zullen periodiek de status van de installaties controleren en eventueel noodzakelijke aanpassingen verrichten na overleg met u als klant.

VCA-certificaat

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met een VCA-certificaat leggen wij als bedrijf de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken. Onze technici tonen aan dat zij voldoende basiskennis bezitten over hoe ze op een veilige manier de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Alle monteurs van RoSecure zijn in het bezit van het certificaat VCA-VOL, wat staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA.

Service en onderhoud afnemen

Wij onderhouden jaarlijks uw beveiligingsoplossingen voor maar € 19,95 per maand. Dit doen we altijd volgens de voorschriften, waardoor u altijd verzekerd bent van een werkende installatie. Heeft u interesse in Service en Onderhoud van RoSecure? Bel dan 088 333 4499 of mail naar [email protected].