Mohamed Lemhadi, beter bekend als Mo Bicep, heeft een bedrijf in voedingssupplementen en is een populaire vlogger. Tijd voor een goed gesprek!

RoSecure & Mo Bicep

Vertel iets over je onderneming

Ik heb een eigen bedrijf in supplementen. Online verkoop ik bijvoorbeeld fatburners, pre-workouts en shakes. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om zo fit mogelijk te worden. Daarnaast vlog ik ook dagelijks en ga ik veel samenwerkingen aan met andere ondernemers. Sinds kort heb ik ook kledinglijn Donza en verkoop ik ook bicepwax!

Welk moment leidde ertoe dat je een (product/dienst) wilde aanschaffen? 

Al mijn producten zijn opgeslagen in mijn pand. Omdat de waarde in mijn pand best hoog is en ik het ook belangrijk vind dat mijn medewerkers een veilig gevoel hebben. Ben ik op zoek gegaan naar een beveiligingsbedrijf dat alles voor mij kan regelen.

Vertel eens meer over je meest positieve ervaring met RoSecure

De monteurs die op locatie zijn geweest, weten wat ze doen. Ze hebben kennis van de producten en leggen dit ook goed uit aan de klant. De klantenservice is ook goed te bereiken. Ik ben super tevreden over de kwaliteit.

Zie je nog mogelijkheden voor RoSecure om haar service te verbeteren?

Tot nu toe gaat alles goed en heb ik nog niets te klagen.

Zou je ons aanbevelen?

Zeker! Daarom heb ik jullie via Snapchat en Instagram al aanbevolen bij mijn volgers.