Een inbraak of een overal gaat niet in de koude kleren zitten. Uw veilige omgeving is aangetast, de materiële schade is groot en dan hebben we het nog niet eens gehad over emotionele schade. Met een mistgenerator wordt de kans op inbraak aanzienlijk kleiner. Mistbeveiliging is dé beste oplossing om inbraak, ramkraak en overval problemen te stoppen of te voorkomen. Het is een bewezen dat het een effectief middel is tegen inbraken en overvallen.

Effectief middel tegen inbraak of overval

Voordat de politie ter plaatse is, profiteren veel inbrekers of overvallers van de ruime tijd die voorbijgaat. Maar een mistgenerator van Bandit is direct effectief. Een mistmachine reageert in een fractie van een seconde en ontneemt een crimineel binnen enkele seconden het volledige zicht. De snelle uitstoot van mist zorgt voor een schrikeffect. Hiermee wordt de kans ontnomen om op zoek te gaan naar goederen of personen en de inbreker wordt zodanig vertraagd dat de pakkans nog eens aanzienlijk stijgt.

Hoe kun je de mistmachine activeren?

Een mistgenerator kan op meerdere manieren geactiveerd worden. Het kan gekoppeld worden aan een alarmsysteem, waardoor deze automatisch mist spuit als het alarm afgaat. Een dergelijke koppeling zorgt ervoor dat uw pand binnen een paar seconden vol mist staat, maar ook de hulpdiensten kunnen gelijk gealarmeerd worden. Daarnaast kan de mistgenerator ook de hand bediend worden. Door de overvalknop in te drukken, activeert u meteen de mistuitstoot.

Geen handen voor ogen meer zien

Inbrekers of overvallers kunnen geen handen voor ogen meer zien met een mistgenerator van Bandit. De mist dat wordt uitgestoten door mistmachines is onschadelijk. Dit is uitvoerig getest door TNO. Het bedrijf Bandit is een technologisch bedrijf dat zich al meer dan 25 jaar specialiseert in actieve inbraakbeveiliging. De producten van Bandit hebben een NEN-certificaat. Om aan de NEN-certificaat te voldoen, mag de mist geen sporen achterlaten of verdachte en toxische stoffen uitspuiten. Met Bandit heeft u dus gegarandeerd onschadelijke mist.

Voordelen van een mistgenerator

– Mistbeveiliging is een manier van beveiliging waar inbrekers geen antwoord op hebben
– Naast kostbaarheden, kan een mistmachine ook gebruikt worden voor persoonsbeveiliging
– Het geeft extra bescherming tegen diefstal, inbraak en vandalisme
– Verhuizing? Geen enkel probleem. Een mistgenerator is makkelijk mee te verhuizen
– De mistgenerator is gekeurd conform de Europese norm

Onze monteurs kunnen een mistgenerator eenvoudig bij u plaatsen

Mistmachines komen in allerlei soorten en maten. Onze monteurs hebben onlangs een mistcursus gehad. Hierbij kwamen alle aspecten aan bod. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan snel contact op met onze specialisten. Bel naar 088 – 333 44 99 of mail naar [email protected].