Twintig jaar geleden was ISDN dé manier wat betreft bereikbaarheid voor bedrijven. Sindsdien zijn er grote sprongen gemaakt op het gebied van technologie. ISDN is zwaar verouderd en duur. KPN heeft daarom aangegeven om te stoppen met ISDN. Het uitfaseren van ISDN is in volle gang en veel organisaties zijn al overgestapt. Maar er blijven wat organisaties achter en dit heeft consequenties.

KPN stopt op 1 september 2019 met ISDN

KPN heeft dat zij stoppen met enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN op 1 september 2019. In onze vorige blog hebben we aangegeven dat veel alarmsystemen niet meer zullen werken als we niets veranderen aan de infrastructuur. Dieven hebben vrij spel na uitval van uw bedrijfsalarm en de gevolgen zullen groot zijn.

Het verdwijnen van ISDN heeft niet alleen invloed op uw alarmsysteem

Ook uw telefoons zullen stoppen met rinkelen. Maar denkt u ook bijvoorbeeld aan toegangsbeheer, slagbomen of pinautomaten? Dit betekent dat niets meer gaat werken na 1 september 2019. Tenzij u overstapt naar een alternatief zoals VoIP. Met VoIP bent u verzekerd van een toekomstbestendige en goedkopere oplossing.

Stap nu over naar VoIP

Laat uw alarm digitaliseren zodat het blijft werken. Onze ervaren monteurs helpen u graag om uw beveiliging te optimaliseren. Neem contact op via 088 333 44 99 of mail naar [email protected]. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder.