Onze monteurs zijn elke dag op pad om de klanten te helpen. Of het nu gaat om een installatie van een gloednieuw alarmsysteem, inventarisatie en het opstellen van programma van eisen of een servicebezoek, onze monteurs staan altijd voor u klaar.

De Wolff Optiek

De Wolff Optiek is gevestigd aan de Oudestraat in Assen. Het team van De Wolff Optiek heeft jarenlange ervaring en geven vakkundig advies bij uw keuze van een montuur, brillenglazen of de meest comfortabele contactlenzen. Service is erg belangrijk en ze nemen graag de tijd voor u.

Monteur Willem onderweg

Onze Technici Beveiligingsinstallaties nemen ook graag de tijd voor de klanten. Monteur Willem ging op bezoek bij De Wolff Optiek om een gloednieuw alarm te installeren. Met dit alarm zijn de klanten verzekerd van een toekomstbestendige oplossing en blijft het alarm gewoon werken na 1 september 2019.

Dit was de situatie voordat Willem langskwam.

Elk monteur laat alles weer netjes en overzichtelijk achter.