Bepaal wie, waar en wanneer naar binnen mag en bescherm uw mensen, voorwerpen en informatie tegen ongeoorloofde toegang. Dit kan met onze toegangscontrolesystemen. Maar welke toegangscontrolesystemen zijn er? In deze blog leggen we uit wat er zoal mogelijk is met toegangscontrole.

Neem controle en houd indringers buiten

Door toegangscontrole te installeren houdt u ongewenste bezoekers buiten de deur.  Een toegangscontrolesysteem maakt daarbij gebruik van herkenning via identificatie. Identificatie kan op diverse manieren en met verschillende middelen. Het is daarom goed om te kijken welke middelen het beste bij uw organisatie past.

Verschillende oplossingen

We bieden verschillende oplossingen aan voor toegangscontrole om in de verschillende behoeften van onze klanten te voorzien. Uw toegangsdeuren en poorten kunnen worden voorzien van lezers die met een bepaalde sleutel of tag moeten worden geactiveerd om de deur te openen. Of u kunt kiezen voor een installatie van een pinpad waar mensen een pincode in moeten toetsen.

Er is veel meer mogelijk met toegangscontrole

Stelt u eens voor, alleen bepaalde medewerkers mogen ruimte A betreden. U kunt mensen privileges toekennen om in afgesloten ruimtes te komen. Zo zorgt u er voor dat alleen bevoegd personeel toegang heeft tot ruimte A. Daarnaast kunt u ook deze functionaliteit inzetten om de aanwezigheid voor uw personeel te registeren. U kunt ook ervoor zorgen dat bepaalde deken of het gehele pand of terrein alleen op gezette tijden te betreden zijn.

Overtuigd van de voordelen?

Maak snel een afspraak met één van onze Technici Beveiligingsinstallaties. U kunt van maandag tot donderdag van 9:00 uur tot 17:30 uur en vrijdag van 09:00 uur tot 16.30 uur contact opnemen met onze afdeling planning. Bel 088 – 333 44 99 of stuur een mail naar [email protected]. Onze specialisten helpen u graag verder.