Dimitri en Stanley in Klundert

Bij Gasterij ’t Tolhuys kunt u een heerlijke heerlijke lunch, diner of high tea bestellen. U kunt ook cadeaupakketten, borrelschalen en een sharing pan voor 2 of 4 personen bestellen. Onze monteur Dimitri heeft samen met Stanley een binnen- en een buitencamera geplaatst en een alarmsysteem geïnstalleerd. Bij Gasterij ’t Tolhuys komt u langs voor een heerlijke lunch of diner. Even uitrusten op het buitenterras met een verfrissend drankje of gezellig op vrijdag avond aanschuiven bij “Eet je mee”. Bij t’ Tolhuys in Klundert is het altijd gezellig. Bij ons kunt u gewoon even binnenlopen, maar reserveren mag natuurlijk ook. Iedere vrijdag, zaterdag en zondagavond eten we een speciaal geselecteerd gerecht als “Eetjemee?”-menu naast de a-la-carte. en op zaterdagavond organiseren we graag uw feest, partij of bijeenkomst al dan niet besloten. Kortom kom snel een keer langs en ervaar de gastvrijheid van Klundert en omstreken.

Gasterij ’t Tolhuys