Niet werkende onderdelen, een brei aan draden en oud materiaal. Het is soms schrikbarend wat de monteurs van RoSecure meemaken. ‘Wanneer we langskomen, zien we vaak dingen die eigenlijk niet door de beugel kunnen. Een alarmsysteem hoort goed aangesloten te zijn en de monteur moet de boel weer netjes en overzichtelijk achterlaten. Dat is vaak niet zo het geval.’ zegt monteur Willem.

De monteurs van RoSecure zorgen er altijd voor dat het overzichtelijk en opgeruimd wordt achtergelaten. Alle monteurs hebben een Verklaring van Betrouwbaarheid en hebben een opleiding als Monteur Beveiligingsinstallaties of Technicus Beveiligingsinstallaties. Monteur Willem vervolgt: ‘Soms is het wel even schrikken van de kwaliteit in de beveiligingsbranche. Oud materiaal en niet werkende onderdelen, dat komt helaas veel te vaak door. Een collega van mij kwam zelfs een compleet verroest alarmsysteem tegen! Een klant hoort juist het beste van het beste te hebben en dat betekent een goed werkend alarmsysteem.’

RoSecure vervangt de alarmsystemen waar klanten jaren mee vooruit kunnen. Het alarm wordt overgezet naar een toekomstbestendig alarmsysteem via IP. In september 2019 stopt KPN met het aanbieden ISDN1, ISDN2 en meervoudige PTSN-aansluitingen. Dit houdt in dat er tienduizenden alarmsysteem niet meer naar behoren werken. RoSecure raadt aan om niet te lang te wachten met het overstappen naar toekomstbestendige oplossingen zoals VoIP.

Neem contact op

Bel naar 088 333 4499 of mail naar [email protected]. Onze specialisten helpen u graag verder.

Enkele voorbeelden

Voor

Na

Voor

Na