Ons moederbedrijf Belcentrale

Ons moederbedrijf Belcentrale

RoSecure is in het leven geroepen door moederbedrijf Belcentrale. Waar RoSecure sinds 2017 professionele beveiligingsoplossingen levert, is Belcentrale al sinds 2006 actief in de telecombranche. In het jaar 2006 hebben de eigenaren van Belcentrale besloten om een stap te zetten in de wereld van telefonie. Hiervoor waren zij alleen nog actief in de hostingbranche met het bedrijf Protagonist, maar de volgende stap hosted telefonie (tegenwoordig ook wel voip genoemd) was een feit.

Al snel leverde Belcentrale telefonie oplossingen over het traditionele netwerk van KPN, hiermee heeft zij tien duizenden klanten gewonnen middels een gegarandeerde besparing. Parallel hiernaast leverde Belcentrale ook professionele oplossingen via VoIP. Inmiddels is Belcentrale gegroeid tot een telecom provider met 35.000 klanten in de zakelijke markt.

Synergie tussen beide bedrijven

RoSecure logo
Belcentrale logo

Klanten van Belcentrale krijgen een forse korting bij het afnemen van beveiligingsoplossingen bij RoSecure. Daarnaast krijgen klanten van RoSecure een grote korting bij het afnemen van diensten van Belcentrale.

Diensten van Belcentrale

Belcentrale levert professionele internet en VoIP oplossingen waarvan wij vinden dat ze tot de standaard behoren.

Zie de website van Belcentrale voor alle diensten die Belcentrale levert.

Fax

Nooit meer ouderwets faxen, voortaan faxt u via uw e-mail.

Voicemail

Kies uw eigen voicemail bericht en bewaar uw voceimail berichten in uw e-mail box.

Keuzemenu

Zorg ervoor dat uw klanten bij de juiste afdeling terecht komen.

Conferentiebellen

Op afstand vergaderen is nooit zo makkelijk geweest met conferentiebellen van Belcentrale.

Wachtrij

Mis geen gesprek en maak gebruik van een wachtrij voor uw klanten.

Internet

Belcentrale levert internetverbindingen met hoogst haalbare snelheid op locatie.

Monteurs door het hele land

Onze monteurs van Belcentrale rijden door het hele land, van Groningen tot Limburg, van transportbedrijven tot schoonheidssalons. De opdracht is hetzelfde, elk bedrijf moet voorbereid worden op digitale telefonie.

Onze monteurs treffen de nodige voorbereidingen, ze plaatsten nieuwe telefoontoestellen en controleren de overige apparaten welke op uw telefoonlijn functioneren. Hiernaast controleren we of de internetverbinding voldoende is en of het naar behoren werkt. Na het bezoek van onze monteur, bent u klaar voor de toekomst.

Belcentrale op bezoek bij 24-7 Logistic Solutions
Belcentrale op bezoek bij J. Hoogendoorn Kaashandel BV
Belcentrale op bezoek bij Eurostuc decoraties

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.