Belcentrale bij Glas- en Schilderbedrijf Michiels Reusel BV

Dimitri in Reusel

Michiels, allround schildersbedrijf en AF-erkend glaszettersbedrijf, is gevestigd in Reusel, een plaatsje is Noord-Brabant. Het bedrijf is al ruim 55 jaar actief in Reusel-de Mierden en verre omstreken. Vakmanschap, klantgerichtheid en het denken in oplossingen maakt elk project tot een succes. De medewerkers staan garant voor perfect schilderwerk, zowel binnen als buiten. Beglazing en glazen interieurproducten worden ook geleverd. Diensten zoals schilderwerk, nieuwbouw, onderhoud, renovatie, huisschilderplan en beglazing worden altijd met passie uitgevoerd. Onze monteur Dimitri heeft ervoor gezorgd dat het alarm is gedigitaliseerd en hij heeft een Hikvision camera opgehangen.

Glas-en Schilderbedrijf Michiels Reusel BV