Er is een reden waarom grote bedrijven investeren in Surveillance en alarmopvolging – het is belangrijk! Een goede alarmopvolging is van cruciaal belang voor het succesvol beveiligen van uw bedrijfspanden. De surveillant die de alarmmelding opvolgt, kan ervoor zorgen dat de schade beperkt blijft en alle benodigde maatregelen tijdig in gang worden gezet.

Onderschat de dienst Surveillance en alarmopvolging niet – het kan het verschil betekenen tussen een bloeiend bedrijf en een bedrijf dat zijn deuren voorgoed dreigt te sluiten. Maar wat houdt  Surveillance en alarmopvolging eigenlijk in?

Wat is Surveillance en alarmopvolging?

Stelt u eens voor, het alarm gaat af. Dat wordt er automatisch een melding verstuurd naar de meldkamer waarop u bent aangesloten. De meldkamer geeft de alarmmelding door aan de mobiele surveillant. Degene komt dan meteen in actie en gaat ter plaatse. Eenmaal aangekomen, werkt de surveillant volgens de protocollen welke vooraf uitvoerig met u besproken zijn. De surveillant inspecteert het pand, controleert op inbraakschade en op eventueel aanwezige verdachte personen. Zijn er aanwijzingen dat er sprake is van een inbraak, dan wordt meteen de politie ingeschakeld. Alarmmeldingen worden 24/7 opgevolgd en er wordt altijd aan u gerapporteerd.

Alarmsysteem en camera’s zijn toch genoeg?

Veel bedrijven hebben een alarmsysteem en camerabeveiliging. Het alarmsysteem kan in de meeste gevallen van een app op een mobiele telefoon bediend worden. Datzelfde  geldt voor camerabeveiliging. Als u camera’s afneemt van Hikvision, dan kunt u deze ook bedienen via de Hik-Connect app. Hierdoor kan er op afstand meegekeken worden p de camerabeelden. Voor het terugdringen van nodeloze alarmopvolgingen is dat absoluut een perfecte oplossing. Maar wat doet u als u constateert dat er wel iets aan de hand is? Gaat u of een medewerker een kijkje nemen? Wie zorgt voor de schadeafhandeling van uw bedrijf? Daarom is Surveillance en Alarmopvolging een dienst dat onmisbaar is. De surveillant is getraind om bepaalde situaties af te handelen. Hierdoor heeft u geen omkijken meer!

Meer weten over Surveillance en alarmopvolging?

Neem dan contact op. Onze professionals helpen u graag verder. Bel 088 333 449 of mail [email protected]. Van maandag tot donderdag kunt u onder bereiken van 9.00 tot 17.30 uur en op vrijdag zijn we bereikbaar van 09.00 tot 16.30 uur.