De beveiliging van uw bedrijfspand is cruciaal. Het is een onderwerp waar niet dagelijks over nadenkt, maar toch loont het om naar uw beveiligingsplan nauwkeurig te bekijken. Liggen er kansen voor verbetering? Wij kunnen u helpen.

Een alarmsysteem is een must

De meeste bedrijven beschikken over een alarmsysteem. Maar goed ook, want hiermee wordt het risico tegen inbraak aanzienlijk  verlaagd. Met een alarmsysteem zijn uw eigendommen altijd bewaakt wanneer er niemand is. Ook heeft de verzekeraar ook een eis om het bedrijfspand te beveiligen met een alarm.

Dit zijn de mogelijkheden

Draadloos of bedraad alarmsysteem
– Alarmmelding via een push bericht en/of telefoontje naar uw smartphone
– Doormelding naar een alarmcentrale

Camera’s schrikken af

Extra beveiliging kan geen kwaad. Camerabeveiliging is één van de meest populaire en gebruikelijke manieren om uw bedrijfspand te bewaken. Camera’s hebben een preventieve werking en kunnen uitkomst bieden wanneer er daadwerkelijk iets plaatsvindt, zoals een inbraak.

We hebben voor elke situatie een passende oplossing

RoSecure biedt de volgende diensten aan:
Inbraakbeveiliging
Draadloze alarmsystemen
Toegangscontrole
Camerabeveiliging
Meldkamer
PC en internetbescherming
Surveillance en alarmopvolging

Onze adviseur geeft eerlijk advies

Wanneer u een afspraak maakt met een technisch adviseur, komt deze zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie. Onze adviseur geeft u eerlijk advies over de juiste beveiliging voor uw bedrijfspand. Samen met u wordt gekeken waar de zwakke punten liggen, Vervolgens stellen wij een beveiligingsplan op en nemen wij uw wensen mee. U ontvangt een duidelijke offerte.

Meer weten?

Bel 088 333 4446 of mail naar [email protected] Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur. We staan u graag te woord.