Voor alle beveiligingsoplossingen die u afneemt bij RoSecure bieden wij dan ook service en onderhoud op maat aan.

Binnen RoSecure is service en onderhoud een belangrijk onderdeel. Dit is van groot belang voor organisaties die voor hun bedrijfsprocessen steunen op technische installaties zoals een alarmsysteem of een camerabeveiliging. Het hebben van een service- en onderhoudscontract voor uw beveiligingssystemen is essentieel om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal werkt. Zeker wanneer u het meest nodig heeft, zoals in geval van nood.

Goed onderhoud is van cruciaal belang

Beter dan het verlenen van goede service, is het voorkomen van storingen. Gepland preventief onderhoud is daarbij de sleutel voor het optimaal functioneren van installaties. Wanneer u kiest voor service en onderhoud op maat van RoSecure, dan onderhouden we de installaties zoals uw alarmsysteem volgens de voorschriften. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een werkende installatie. RoSecure voert controles uit overeenkomstig de vastgestelde onderhoudsnormen. We controleren onder andere inbraak- en camerabeveiliging.

Controle en onderhoud inbraakbeveiliging

In veel gevallen is het verplicht om uw inbraakbeveiligingssysteem jaarlijks te onderhouden volgens de BORG-regeling. Bij alle installaties, services en onderhoudsbeurten hanteren we de BORG regels. We kunnen dit onderhoud voor u uitvoeren. Dit betekent dat we de werking van het systeem controleren en de cruciale onderdelen testen zoals eventuele overvalknoppen of doormeldingen.

Controle en onderhoud camerabeveiliging

Als er een calamiteit zich voordoet, dan is dit al vervelend genoeg. Maar om dan vervolgens achter te komen dat de opgenomen beelden van uw camerasysteem wazig zijn, de camera verdraaid was of de recorder niets heeft opgenomen, dan is dit dubbel vervelend. Dit risico kunt u minimaliseren door uw systeem te laten controleren en onderhouden. RoSecure onderhoudt en controleert uw systeem voor u. Dit betekent dat we de werking van het systeem controleren en de afstelling van afzonderlijke onderdelen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze technici

Alle monteurs zijn gediplomeerd MBV, Monteur Beveiligingssystemen, of TBV, Technicus Beveiligingsinstallaties. Daarbij zijn ze ook allemaal in bezit van de laatste NEN 3140 vakbekwaam persoon certificaten en een VCA-certificaat. De Nederlandse wet schrijft voor dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn en dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd. Onze monteurs tonen aan dat ze kennis hebben van relevante wet- en regelgeving. Daarnaast bezitten de technici (VCA) over de basiskennis hoe ze op een veilige manier de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Meer weten over onze beveiligingsoplossingen?

Bel 088 333 4446 of mail naar [email protected] Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur.