In deze bizarre tijden werken veel mensen thuis. U bent (deels) gesloten en u komt niet meer zo vaak in uw bedrijfspand. Maar hoe houd u dan uw eigendommen in de gaten? Wij geven tips!

Inbraakbeveiliging

Op vandalisme en ongewenste bezoekers zit u niet op te wachten. Kies daarom voor een betrouwbare alarmsysteem voor uw bedrijf. RoSecure levert (draadloze) alarmsystemen van goede kwaliteit. Eerst inventariseren we het te beveiligen object en omliggende terrein. We bepalen waar de zwakke plekken zijn en we adviseren over de te nemen maatregelen, zoals installatie van extra sloten en plaatsen van betere hekken.

Wanneer u uw kantoor of winkel onbemand moet achterlaten, denk dan eens na over rolluiken, extra sloten en beveiliging van ramen. Maak het minder aantrekkelijk voor dieven met een paar platen van metaal, gelaagd hout of planen uit de dichtstbijzijnde bouwmarkt. Maar zelfs de sterkste versterkingen kunnen criminelen niet altijd tegenhoud. De maatregelen zijn pas effectief als u een beveiligingssysteem heeft dat is aangesloten bij een meldkamer. In dat geval is de tijd om in te breken beperkt tot de een surveillant ter plaatse is.

Draadloos, zonder zorgen

Ajax alarmsysteem is hét draadloze inbraakdetectie systeem dat veiligheid, gebruikersgemak en design tot in de perfectie heeft gecombineerd. U heeft met dit beveiligingssysteem een compleet pakket aan beveiligingsapparaten die uw bedrijf beschermen in huis. Volledig gecertificeerd volgens de Europese norm EN 50131-1 Grade 2. We bieden ook hardware aan voor inbraakpreventie en -detectie, zoals bewegingssensoren, magneet contacten en detectiecamera’s.

Camerabeveiliging

Camera’s zijn een belangrijk beveiligingselement. In de eerste plaats werkt het preventief en helpt onheil doeltreffend te voorkomen. We leggen onze camerasystemen aan met een IP verbinding, hierdoor kunnen de camerabeelden makkelijk geüpload worden naar de cloud. Beelden worden daar een afgesproken periode bewaard. U kunt ook gebruik maken van bewegingsdetectoren met een visuele alarmverificatie ter plaatse. Ze sturen alleen een serie foto’s als er een beweging wordt gedetecteerd op het beveiligde terrein.

Op afstand meekijken

Op afstand live beelden bekijken via uw smartphone is ook mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een alarmmelding direct kijken wat er gaande is en hierop gepaste actie ondernemen. Ideaal wanneer u (deels) gesloten bent

Onze monteurs blijven beschikbaar voor spoedklussen!

Bij RoSecure houden we elke dag in de gaten welke maatregelen genomen moeten worden, waarbij de richtlijnen van het RIVM leiden zijn. Bij spoedklussen blijven onze monteurs voor u klaar staan om alles zo snel mogelijk op te lossen.

Meer weten over onze oplossingen?

Bel 088 333 4446 of mail naar [email protected] Onze helpdesk bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur. Onze specialisten staan u graag te woord.