Goed getrainde en altijd waakzame beveiligingsspecialisten staan dag en nacht paraat om over uw bedrijfspand te waken. Bij onraad komen ze direct in actie en zorgen ze ervoor dat de schade tot een minimum beperkt blijft. Waarborg uw veiligheid met de beste meldkamers van Nederland, 24 uur, 7 dagen per week.

Elke seconde telt

Een meldkamer ontvangt alle meldingen die te maken hebben met een alarm of een storing van het alarmsysteem. Zodra er een melding binnenkomt, kijkt de centralist wat er aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. Indien nodig, worden de contactpersonen van het alarmsysteem op de hoogte gebracht met een telefoontje. Bij sprake van een overval, brand of inbraak worden de hulpdiensten gelijk ingeschakeld. Er wordt altijd adequaat gehandeld, want elke seconde telt.

Wat gebeurt er bij een alarmmelding?

Er wordt een ongewone situatie gedetecteerd door uw alarmcentrale. De melding komt dan binnen bij een moderne gecertificeerde meldkamer. Meteen wordt er actie ondernomen, op basis van hetgeen er vooraf met u is afgesproken. Wanneer u de dienst Surveillance en Alarmopvolging bij ons afneemt, wordt er een surveillant geïnformeerd en aangestuurd door de meldkamer.

Loos alarm

Het is wettelijk niet toegestaan om in alle gevallen de hulpdiensten te waarschuwen. Dit heeft namelijk te maken met de vele gevallen van loos alarm. Er wordt bijvoorbeeld weleens een alarm te laat uitgeschakeld. Op basis van beelden wordt er gekeken naar de situatie ter plekke. Zo kan een loos alarm voorkomen worden en maakt u geen kosten. Uiteraard wordt de politie direct gebeld bij een meldingen van een overval!

Altijd beveiligd

De meldkamer is een belangrijk onderdeel in het proces van beveiliging. Daarom werken we met diverse en betrouwbare meldkamers in Nederland. Onze meldkamers zijn continu paraat om de veiligheid bij onze klanten te bevorderen. Bij RoSecure kunt u al een meldkamer abonnement afnemen voor slechts € 19,95 per maand.

Meer weten?

Neem dan snel contact op via 088 333 4499 of mail naar [email protected]