Onze monteurs zijn elke dag op pad om klanten te helpen. Van Zwolle tot Wolvega of van Haarlem naar Maastricht, ze komen overal in Nederland. Of het nu gaat om een installatie van een gloednieuw alarmsysteem, inventarisatie en het opstellen van programma van eisen of een servicebezoek, onze monteurs staan altijd voor u klaar.

Over Dagwinkel in Harbrinkhoek

Dagwinkel Harbrinkhoek heeft de look & feel van een speciaalzaak, met veel aandacht voor ambacht en versbereide producten. Persoonlijk contact, aandacht en service staan centraal in de Dagwinkel van John Brughuis. In de winkel staat een groot meubel met alle groenten en fruitsoorten. In de koelingen vindt u de verpakte groenten, salades, vlees en zuivel. Vers gebrande nootjes, kaas en vleeswaren van het mes, broodjes en lekkernijen vers uit de oven vindt u achterin de winkel. Het is mogelijk om producten online te bestellen en te laten bezorgen. John en zijn medewerkers brengen het aan huis, installatie of het bedrijf.

Draadloos alarmsysteem

Onze monteur Dimitri kon aan de slag om een draadloos alarmsysteem te installeren. Een draadloos alarmsysteem is net zo veilig als een bedraad alarmsysteem.