Onze monteurs zijn elke dag op pad om klanten te helpen. Van Zwolle tot Wolvega of van Haarlem naar Maastricht, ze komen overal in Nederland. Of het nu gaat om een installatie van een gloednieuw alarmsysteem, inventarisatie en het opstellen van programma van eisen of een servicebezoek, onze monteurs staan altijd voor u klaar.

Over Cigo Debets Drachten

Sinds 1 oktober 2018 zijn Paul en Stephan Debets de trotse eigenaren van Cigo Debets in Drachten.  Het assortiment van Cigo is ontzettend breed en omvat zowel rookwaren als kansspelen, lectuur, cadeau- & belkaarten, zoetwaren, wenskaarten, kantoorartikelen en Friese souvenirs. Ook is er de mogelijkheid om de OV-chipkaart op te laden en er is een DHL servicepunt voor het afhalen en verzenden van pakketjes binnen Nederland. Door het bieden van een specialistisch assortiment, deskundig en persoonlijk advies, zorgt het team van Cigo voor een unieke beleving.

HikVision camera’s

Onze monteur Willem heeft vier gloednieuwe HikVision camera’s geïnstalleerd en hij heeft de bijhorende applicatie ingesteld zodat de eigenaar overal en altijd beelden kan bekijken.