De behoefte aan veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak in gebouwen neemt toe. Zeker wanneer men te maken heeft met incheckend personeel, bezoekers, schoonmakend personeel. Het verlenen van toegang is iets wat dagelijks speelt. Hoe is dit bij uw organisatie geregeld?

Maar wat is het eigenlijk?

Toegangscontrole is het geautoriseerd en gecontroleerd toegang verlenen aan gebruikers van een gebouw, instelling of een woning. Het verhoogt de mate van beveiliging omdat u precies weet wie waar en wanneer binnen is geweest.

Eenvoudig sleutelbeheer met tags

Geen sleutels meer bijmaken of actie ondernemen als een sleutel zoek is geraakt. Deze zaken behoren tot het verleden wanneer u gebruik maakt van de zogenaamde tags. Uw toegangsdeuren en poorten worden dan voorzien van lezers die met een tag moeten worden geactiveerd om de deur te openen. En wat ideaal is: u schaalt eenvoudig op en af. Een extra tag voor een nieuwe medewerkers? Geen probleem. Een tag blokkeren wanneer deze zoek is? Het kan allemaal!

Maar er zijn ook andere manieren om toegangscontrole vorm te geven

Met bijvoorbeeld de installatie van een pinpad. Mensen moeten een pincode intoetsen voordat ze naar binnen kunnen. Daarnaast kunt u ook mensen privileges toekennen om in bepaalde afgesloten ruimtes te komen. Of juist toegang ontnemen. En wat dacht u van het bijhouden van de aanwezigheid van uw personeel? Of dat u ervoor kunt zorgen dat bepaalde delen of het gehele pand of terrein alleen op gezette tijden te betreden zijn? Met toegangscontrole krijgt u grip op de toegang tot uw bedrijf.

Voordelen van toegangscontrole

– U weet precies wie waar wanneer is geweest
– Aanwezigheid registeren van personeel is mogelijk
– Geen sloten vervangen bij verlies van sleutel
– Realtime gegevens

Er zijn zoveel mogelijkheden…

De afgelopen jaren hebben de mogelijkheden van toegangscontrole zich heel snel ontwikkeld. Het is veiliger, eenvoudiger en uitgebreider geworden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Onze specialisten zitten voor u klaar. Bel naar 088 333 4499 of mail naar [email protected]. Samen met u kiezen we de beste oplossing.