Onze monteurs zijn elke dag op pad om klanten te helpen. Van Zwolle tot Wolvega of van Haarlem naar Maastricht, ze komen overal in Nederland. Of het nu gaat om een installatie van een gloednieuw alarmsysteem, inventarisatie en het opstellen van programma van eisen of een servicebezoek, onze monteurs staan altijd voor u klaar.

Peking Osaka Valkenswaard

Restaurant Peking Osaka in Valkenswaard heeft verschillende keukens onder één dak. Het restaurant heeft een groot aanbod van de oosterse keuken. Denk aan Chinees, Indisch, Cantonees, Sichuanees, Japans, maar ook Grand Oriëntal deluxe buffet met luxe live cooking en Oriëntaals Cuisine & Fusion eten. Daarnaast kunt u 7 dagen per week terecht voor een catering- en partyservice. Ideaal voor bedrijven, bruiloften en partijen. U heeft een zeer uitgebreide menukaart met de meest verfijnde gerechten uit de Chinees-Indische, Cantonese en de Sichuanese keuken.

Digitalisatie alarm

Onze monteur Willem mocht aan de slag en heeft het alarm gedigitaliseerd.