Heeft u een eigen bedrijf? Dan is het van belang om uw pand goed te beveiligen. U wilt namelijk niet dat er mensen binnenkomen die daar niet thuishoren. Misschien staan er wel veel dure computers in uw bedrijf of bezit andere waardevolle spullen. Dit moet allemaal goed beschermd worden! In deze blog geven we u een aantal handige tips.

Alarmsysteem

Een alarmsysteem is een veiligheidsmiddel dat elk bedrijfspand moet hebben. Met een alarmsysteem weet u zeker dat uw eigendommen en personeelsleden te allen tijde veilig zijn. Als uw pand is voorzien van een alarmsysteem, kunnen alleen mensen naar binnen die de code in hun bezit hebben. Een alarmsysteem waarschuwt niet alleen bij inbraak, maar ook bij brand of andere calamiteiten. Daarnaast kan een alarmsysteem ook preventief werken. Als inbrekers zien of weten dat er een alarm op uw bedrijf zit, zullen ze misschien minder snel proberen in te breken. RoSecure zorgt er voor dat alle apparatuur blijft werken of indien noodzakelijk vervangen wordt.

Camerabeveiliging

Altijd zicht op uw zaak én een preventieve werking. Na sluitingstijd, maar ook op het moment dat u bezig bent in de zaak. Camerabeveiliging kan een nuttige aanvulling zijn voor uw bedrijf. We bieden geavanceerde camerasystemen van Hikvision aan. HikVision is marktleider op het gebied van camerabeveiliging en is één van de grootste fabrikanten en ontwikkelaars van Video surveillance producten. Met een handige app heeft u 24/7 toegang tot de camerabeelden. Eenvoudig en snel via uw smartphone of tablet.

Meldkamer

De meldkamer is een belangrijk onderdeel in het proces van beveiliging. Goed getrainde en altijd waakzame beveiligingsspecialisten waken dag en nacht over uw bedrijfspand. Ze komen bij onraad direct in actie en zorgen ervoor dat de eventuele schade tot een minimum beperkt blijft. 24 uur per dag, 7 dagen per week. We werken samen met de beste meldkamers van Nederland. Als er beveiligingscamera’s zijn, dan kan vaak op basis van de beelden gekeken worden wat er aan de hand is. Zo kunnen er kosten worden voorkomen bij loos alarm.

Beveilig uw waardevolle bedrijfsdata

Tot slot moet u ook denken aan de beveiliging van uw documenten. Het beveiligen van uw pand is belangrijk, maar ook uw online data. Als bedrijf heeft u waarschijnlijk veel belangrijke documenten met gevoelige informatie. Ook vertrouwelijke informatie van uw klanten zijn te vinden in uw bedrijf. Zorg daarom dat ook uw digitale gegevens goed beveiligd zijn. Met Acronis Back-up heeft u een complete oplossing om uw data te beschermen in huis. Acronis biedt ’s werelds eenvoudigste en snelste gegevensbescherming aan. Zo kunt u uw waardevolle bedrijfsdata tegen brand, diefstal en internetcriminaliteit beschermen.

De beveiliging van uw bedrijfspand vergt maatwerk omdat iedere beveiligingssituatie weer anders is. Daarom begint het ook met een afspraak met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Tijdens deze afspraak wordt er een inventarisatie gemaakt en een programma van eisen opgesteld. Om vervolgens samen te kijken naar welke beveiliging het beste bij u past. Vervolgens komt een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Meer informatie?

Bel naar 088 333 4499 of mail naar [email protected]. Onze vakkundige specialisten helpen u graag verder.