Onze monteurs zijn elke dag op pad om klanten te helpen. Van Zwolle tot Wolvega of van Haarlem naar Maastricht, ze komen overal in Nederland. Of het nu gaat om een installatie van een gloednieuw alarmsysteem, inventarisatie en het opstellen van programma van eisen of een servicebezoek, onze monteurs staan altijd voor u klaar.

Over HCR de Oude Molen

Hotel Café Restaurant de Oude Molen is gelegen in het heuvelachtige landschap van Groesbeek in de provincie Gelderland. De ligging is ideaal voor diverse wandel- en fietstochten of voor het bezoeken van Nijmegen & Kranenburg. Ook de cultuur- en sportliefhebber heeft diverse mogelijkheden in de buurt van De Oude Molen. U kunt naar drie verschillende musea gaan en er bevinden tennisbanen, zwembad en sportvelden op loopafstand van het hotel. HCR de Oude Molen heeft zeer ruime kamers, een gezellig café met een bar, een sfeervol restaurant en een zonnig terras.

Digitalisering alarm