Onze monteurs zijn elke dag op pad om klanten te helpen. Van Zwolle tot Wolvega of van Haarlem naar Maastricht, ze komen overal in Nederland. Of het nu gaat om een installatie van een gloednieuw alarmsysteem, inventarisatie en het opstellen van programma van eisen of een servicebezoek, onze monteurs staan altijd voor u klaar.

Over Naron

In hartje Breda kunt u Naron vinden, het adres voor een maatje meer borsten, billen of allebei. De lingeriewinkel voor grote maten is in 1996 opgericht door Nathalie en Sharon. Er staat een team van professionals voor u klaar. Ze helpen u met het vinden van een perfecte bh op het vlak vak maat, pasvorm en natuurlijk smaak. U kunt kiezen uit merken zoals Freya, Fantasie, Cleo of Wonderbra.

Samenwerking tussen Chris, Dimitri en Willem

Voor de monsterklus moest er samengewerkt worden tussen de monteurs van Belcentrale en RoSecure. Er werden drie gloednieuwe camera’s geïnstalleerd en er is verbinding met de meldkamer. Ook is het alarm gedigitaliseerd, waardoor Naron is voorzien van een toekomstbestendige oplossing. De heren Dimitri en Willem hebben ervoor gezorgd dat alles goed werkt. Aan de andere kant heeft Chris een paar toestellen van Gigaset geplaatst en een modem geïnstalleerd. Alles is getest en het werkt naar behoren.