Onze monteurs zijn elke dag op pad om klanten te helpen. Of het nu gaat om een installatie van een gloednieuw alarmsysteem, inventarisatie en het opstellen van programma van eisen of een servicebezoek, onze monteurs staan altijd voor u klaar.

System Cases NL B.V.

System Cases is in 1995 opgericht door de heer J.D.G. Odekerken die nog steeds actief is als algemeen directeur. Het is een bedrijf dat gekoppeld is aan bedrijven in het voormalige Oostblok, waar de daadwerkelijke productie plaatsvindt. Er worden strenge normen gehandhaafd zodat een goed product gewaarborgd is. De productiebedrijven zijn gecertificeerd met ISO 9001 en de meeste producten zijn voorzien van het GS teken, gecertificeerd door ITS. De producten van System Cases zijn onder andere montagekoffers, aluminiumkoffers, klapwerkbanken, bedrijfswagen inbouw systeem, private label producten en industriële toelevering.

Monteur Dimitri op bezoek

De alarmsystemen van zowel huis als bedrijf zijn gedigitaliseerd. Volgens Diana van System Cases heeft hij het goed gedaan: “Ik ben heel tevreden over het alarm en de service van BelCentrale. Dimitri heeft goed werk geleverd en aansluitend alles goed en rustig uitgelegd.”