Goed getrainde en altijd waakzame beveiligingsspecialisten waken dag en nacht over uw bedrijfspand. Ze komen bij onraad direct in actie en zorgen ervoor dat de eventuele schade tot een minimum beperkt blijft. 24 uur per dag, 7 dagen per week. RoSecure neemt graag uw zorgen uit handen.

Wat doet een meldkamer?

Een meldkamer ontvangt alle meldingen die te maken hebben met een alarm of een storing van het alarmsysteem. De centralist bekijkt wat er aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden zodra er een melding binnenkomt. Indien nodig, nemen de medewerkers van de meldkamer direct telefonisch contact op met de contactpersonen van het alarmsysteem. De hulpdiensten worden gelijk ingeschakeld als er sprake is van een overval, brand of inbraak.

Wat gebeurt er bij een alarmmelding?

Uw alarmcentrale detecteert een ongewone situatie. De melding komt binnen bij een moderne gecertificeerde meldkamer waar 24 uur per dag, 365 dagen per jaar over uw bedrijfspand gewaakt. De meldkamer onderneemt meteen actie op basis van hetgeen er vooraf met u is afgesproken. Als u de dienst Surveillance en Alarmopvolging afneemt bij ons, dan wordt er een surveillant geïnformeerd en aangestuurd door de meldkamer.

Het inschakelen van de hulpdiensten

Bij meldingen van overval wordt direct de politie gebeld. Wettelijk is het niet toegestaan dat in alle gevallen de hulpdiensten gewaarschuwd mogen worden. Dat heeft te maken met de vele gevallen van loos alarm. Het kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld het te laat uitschakelen van het alarm. Er wordt op basis van beelden gekeken wat er aan de hand is. Zo kan loos alarm worden voorkomen en maakt u geen kosten.

We werken samen met de beste meldkamers

De meldkamer is een belangrijk onderdeel in het proces van beveiliging. Daarom werkt RoSecure samen met de beste meldkamers in Nederland. Bij ons kunt u een meldkamer abonnement afnemen voor slechts € 19,95 per maand. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact op via 088 333 4499 of mail naar [email protected]