Beveiligingsbedrijf RoSecure uit Rotterdam brengt de surveillance en alarmopvolging van haar klanten onder bij CBO Security. RoSecure heeft deze stap genomen omdat CBO Security maatwerk levert, veel (administratieve) handelingen uit handen neemt en een snelle service biedt.

Yassin Ouchene, hoofd inkoop van RoSecure, is zeer verheugd met de samenwerking: “CBO Security levert maatwerk en de communicatielijnen zijn kort tussen ons, de klant en CBO Security. We streven altijd naar het beste van het beste en met deze samenwerking worden onze klanten zeer goed geholpen na een alarmmelding.”

Over CBO Security

CBO Security staat voor Centraal Beveiligings Orgaan (CBO) en is sinds 2012 een intermediair op het gebied van beveiligings- en beveiliging gerelateerde diensten. Vanuit een regiefunctie voert CBO haar dienstverlening uit met zo’n partnerbedrijven in heel Nederland. Onze partners zijn onder andere beveiligingsbedrijven, meldkamers, installatiebedrijven, consultants en specialisten.

Over RoSecure

RoSecure levert sinds 2017 professionele beveiligingsoplossingen en is een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Het bedrijf werkt enkel met producten van hoogwaardige kwaliteit van gerenommeerde leveranciers zoals Honeywell of Texecom. RoSecure biedt altijd een persoonlijke benadering en een goede service.