Veiligheid is een basisbehoefte en daarom bieden wij een complete beveiligingsoplossing om uw pand te beschermen tegen inbraak en diefstal. Daarom leveren we alleen uiterst betrouwbare beveiligingsoplossingen.

Er zijn redenen zat om een camerasysteem aan te schaffen

Dit hebben we ook uitgelegd in onze vorige blog over camerabewaking. Hier staan 5 redenen beschreven om voor een camera te gaan. Even samengevat: u bent verzekerd van een goede toekomst. Vanaf september 2019 kan er geen gebruik meer worden gemaakt van ISDN. Verder is voorkomen altijd beter. Door het installeren van beveiligingscamera’s, houdt u ongewenste bezoekers buiten de deur. Daarnaast werken we samen met een moderne gecertificeerde meldkamer, vergroot u de kans om een dader te identificeren en bespaart u kosten op uw camerabewaking.

Optimaliseer uw beveiliging met marktleider Hikvision

Met camerasystemen van Hikvision kunt u uw beveiliging optimaliseren. Hikvision is marktleider op het gebied van camerabeveiliging en is één van de grootste fabrikanten en ontwikkelaars van Video surveillance producten. Hikvision biedt een zeer breed camera-assortiment geschikt voor vrijwel iedere situatie. Het bedrijf is een van de bekendste merken vanwege haar hoge kwaliteit software en beeldtechnologie. Hikvision heeft de grote streven om alles op het gebied van camerabewaking te verbeteren. Met dit merk bent u verzekerd van een goede beveiligingsoplossing voor uw bedrijf.

Bekijk live camerabeelden op een afstand

Waar u ook bent, houd een oogje in het zeil met de app van Hikvision. Het is mogelijk om live camerabeelden te bekijken via de smartphone en tablet. Dit is mogelijk voor Apple IOS en Android toestellen. Zowel live als opgenomen beelden zijn te bekijken. Gezichtsherkenning en bewegingsdetectie behoren ook tot de mogelijkheden. Gebruik de applicatie en ontvang een pushnotificatie wanneer er een onbekend gezicht of beweging wordt gedetecteerd. De applicatie is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Maak snel een afspraak

Een camerasysteem is een slimme en verstandige keuze. U beschermt uw personeel en spullen. Maak een afspraak en laat u verder informeren door een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Zij komen zo snel mogelijk langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Bel 088 – 333 44 99 of ga naar onze contactpagina.