Het team achter RoSecure bestaat uit hardwerkende mensen die altijd klaarstaan voor klanten. Door middel van een vragenlijst, laten we u vandaag kennismaken met Sofia van afdeling Administratie.

Hoelang werk je bij Belcentrale?
Ik werk al bijna 3 jaar voor Belcentrale. Om precies te zijn, 2 jaar en 11 maanden. Eerst werkte ik bij Belcentrale en vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar RoSecure omdat ze daar mensen nodig hadden.

Waarom heb je destijds voor Belcentrale gekozen?
Een paar jaren geleden kreeg ik diverse banen aangeboden. Ik heb toen een paar gesprekken gehad. Na afwegingen, kwam Belcentrale het beste eruit. Zeker vanwege het salaris, maar ook omdat ik een fijn welkom bij mijn sollicitatiegesprek heb gekregen. Ik zag veel jonge mensen met verschillende culturen en dit sprak mij zeer aan.

Heb je naast je werk nog hobby’s?
Gelukkig wel haha! Ik ga regelmatig uiteten met vrienden. Daarnaast ben ik fan van korte vakanties (wie houdt er nu niet van vakanties?) en ik doe veel leuke dingen doen met mijn familie. Dat vind ik heel belangrijk.

Waarom zou je mensen aanraden om hier te komen werken?
Het salaris is zeer motiverend haha. RoSecure is een jong bedrijf met veel toekomstmogelijkheden. En natuurlijk de leuke uitjes! We gaan weleens naar Walibi of lekker barbecueën in Ouddorp. Je hebt ook de beroemde vrijdagmiddagborrels, karaoke en het kerstontbijt.

Hoe ziet je favoriete vakantie eruit?
Zon, zee, zuipen en hopelijk geen ziekenhuis haha. Strand, zee, warm weer. Wat wil een mens nog meer? Ik ben dol op een stralende zon en een mooi strand waar je zo de zee in kunt duiken.

Hoe begint jouw kantoor dag?
Allereerst moet ik wakker worden met een goede kop koffie. Ik kan gewoon niet zonder. Ik moet altijd de dag starten met een lekker kopje koffie en dan kan ik weer tegenaan. Ook vind ik het niet erg om de dag te starten met leuke monteurs in mijn kantoor.