RoSecure is in razend tempo bezig om de beveiligingsbranche in Nederland naar een hogere standaard te tillen. Sinds 2017 levert RoSecure beveiligingsoplossingen en sinds kort levert ze dus ook mistgeneratoren.

Steeds meer verzekeraars eisen hogere beveiligingsnormen voor bedrijven die gevoelig zijn voor inbraken. Verzekeraars hebben de mistgenerator opgenomen als preventiemaatregel tegen het diefstalrisico van onder andere rookwaren en elektronica. Deze verzekeraars vergoeden zonder beperking op de uitkering bij diefstal als er een mistgenerator hangt. De schade wordt dan volledig vergoed. Ook bij veel PIN automaten is tegenwoordig aan de achterkant een mistgenerator geïnstalleerd.

Mistbeveiliging voorkomt daarbij ook dat inbrekers überhaupt binnenkomen. Alleen de sticker op de deur geeft al aan, dat zodra ze hier zouden binnenkomen de hele zaak in de mist staat.

De zoektocht naar effectieve mist beveiligingsmaatregelen leidde Belcentrale naar Bandit. Inmiddels zijn de eerste tests met de Bandit mistgeneratoren positief verlopen. De Bandit mistmachine is in staat om een winkel binnen 10 seconden te vullen met een mistdichtheid van 50 centimeter. De klanten die werden uitgerust met een Bandit mistmachine bleven ongemoeid en hadden geen last meer van inbraken en ramkraken.

RoSecure is een BORG gecertificeerd bedrijf en levert beveiligingsoplossingen van hoogwaardige kwaliteit. Ook bij mistbeveiliging zal eerst een TBV gediplomeerd beveiligingsexpert op locatie een inventarisatie maken om zo de ideale oplossing uit te denken. Vervolgens zal een MBV gediplomeerde beveiligingsmonteur langsgaan om de volledige installatie uit te voeren.

Bij het jaarlijkse onderhoud welke RoSecure houdt voor al haar klanten, zal ook de mistbeveiliging worden nagegaan. Zo kan de klant veilig ondernemen en ontzorgt RoSecure het gehele beveiligingsvraagstuk.

Het bedrijf BANDIT nv/sa is gestart in 1992 met als enige activiteit, het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van actieve inbraakbeveiliging. Logischerwijze werd gekozen om de producten de merknaam BANDIT te geven. Wij zijn een typisch technologisch bedrijf dat zich al meer dan 25 jaar specialiseert in een nichemarkt van de beveiligingssector en erin geslaagd is om te groeien tot wereldleider in actieve beveiligingstechniek. Ondertussen is de naam BANDIT zeer goed geïntegreerd in de professionele inbraak-beveiligingssector. BANDIT is een ISO9001:2015 gecertificeerd bedrijf.

Bij interesse in mistbeveiliging kan er een afspraak worden gemaakt via onze website of bellen met de klantenservice via 088 333 44 99