Voorkomen is beter dan genezen. Zorg ervoor dat de kans klein is dat er brand uitbreekt in uw bedrijfspand. Elk jaar ontstaan er wel branden bij bedrijven. Er zijn verschillende oorzaken voor een brand. Dit kan bijvoorbeeld door onoplettendheid bij brandgevaarlijke werkzaamheden maar ook brandstichting. De gevolgen van een grote brand zijn enorm. Veel bedrijven gaan zelfs failliet. Een goede brandbeveiliging en brandverzekering zijn daarom van groot belang.

Uit onderzoek van Rabobank blijkt dat een op de twee bedrijven die door brand wordt getroffen binnen twee jaar failliet is. RoSecure neemt alle zorgen weg op het gebied van brandveiligheid. We beginnen eerst met een inventarisatie en advies en dat wordt gevolgd door een offerte. Vervolgens wordt er met toestemming een betrouwbare brandmeldinstallatie geïnstalleerd.

Brandbeveiliging installeren

Een brandmeldinstallatie wordt uitgevoerd door gekwalificeerd personeel. Onze technici zijn allemaal in het bezit van de laatste NEN 3140 vakbekwaam persoon certificaten en een VCA certificaat. Meer informatie over NEN 3140 en VCA certificaten kunt u hier vinden. RoSecure onderhoudt vanzelfsprekend uw brandmeldinstallatie en –toebehoren. Daarnaast zorgen we ook een aansluiting bij een gecertificeerde meldkamer.

Voorbereiding is een must

Zoals we eerder hebben aangegeven, is voorkomen beter dan genezen. Probeer daarom brand in uw bedrijfspand te voorkomen en zorg voor een goede brandbeveiliging. Zorg er ook voor dat uw personeel weet wat hij of zij moet doen bij een brand. Hoe voorkomen ze een brand? Wat moeten ze doen bij het uitbreken van een brand? Daarnaast is het van belang dat iedereen weet waar de nooduitgangen zijn en waar de brandblussers hangen. Maar weten de medewerkers de spullen goed te gebruiken? Geef daarom een cursus brand blussen cadeau aan uw medewerkers. Vertel ook waar ze op moeten letten zodat ze gevaarlijke situaties kunnen herkennen.

Gegarandeerd 10% goedkoper

Uw vaste kosten voor het jaarlijks onderhoud en uw meldkamercontract zijn bij RoSecure gegarandeerd 10% goedkoper dan bij uw huidige leverancier. Interesse in onze diensten? Neem dan snel contact op. Bel naar 088 – 333 449 of stuur naar [email protected].