Wanneer uw alarmsysteem nog gebruik maakt van een analoge verbinding, is het verstandig om snel de overstap te maken. Per 1 september 2019 stopt KPN met het aanbieden van ISDN. Veel alarmsystemen zullen niet meer werken als we niets veranderen aan de infrastructuur.

Veel ondernemers maken nog gebruik van ISDN en hiervan kunnen de gevolgen groot zijn. Diverse ondernemers maken al een geruime tijd gebruik van een ISDN-telefooncentrale en ze gebruiken het nog steeds omdat het prima werkt. Maar als ISDN ermee stopt, dan bent u niet meer bereikbaar en hebben dieven vrij spel na uitval van uw bedrijfsalarm.

Wat moet ik nu doen?

Stap snel over naar toekomstbestendige beveiligingsoplossingen. Op die manier blijft uw alarmsysteem keurig werken na 1 september 2019. Blijf niet wachten tot de einddatum, maar stap ruim op tijd over. RoSecure biedt toekomstbestendige alarmsystemen via IP. We zorgen ervoor dat alle apparatuur blijft werken of indien noodzakelijk vervangen wordt.

Wat gaat er dan gebeuren?

Na het inplannen van een afspraak met een van onze Technici Beveiligingsinstallatie, komt diegene zo snel mogelijk bij u langs. Er wordt eerst geïnventariseerd en vervolgens wordt er een programma van eisen opgesteld. Daarna volgt een offerte. Indien u akkoord gaat, komt er een monteur langs voor de installatie.

Geniet van veel voordelen

• We werken met een vast bedrag per maand zodat u weet waar u aan toe bent
• Een deel van uw beveiliging verloopt via de cloud
• Beheer uw beveiliging op afstand, waar u ook bent
• Flexibele communicatie voor alarm(door)meldingen
• Er wordt 24 uur per dagen, 365 dagen per jaar over uw bedrijfspand gewaakt door een moderne gecertificeerde meldkamer
10% goedkoper dan uw huidige abonnement!

We staan voor u klaar

Als ondernemer moet u bezig zijn met uw onderneming. Wij installeren de alarmsystemen en nemen de zorgen op het gebied van beveiliging weg. Heeft u vragen of wil u graag de overstap maken? Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder! Bel naar 088 – 333 44 99 of stuur een e-mail naar [email protected]