De bewaking van uw pand en eigendommen is belangrijk. Daarnaast wilt u ook uw personeel beschermen. Een fysieke maatregel zoals camerabewaking helpt hierbij. We geven u vijf redenen om voor camerabewaking van RoSecure te gaan.

1. Toekomstbestendige alarmsystemen

Met alarmsystemen van RoSecure bent u verzekerd van een veilige toekomst. In september 2019 stopt KPN met het aanbieden van ISDN en dit betekent dat veel alarmsystemen vanaf dat moment niet meer werken omdat deze systemen aangesloten zijn op ISDN. We zorgen er natuurlijk voor dat alle apparatuur blijft werken en indien nodig vervangen wordt.

2. Preventie van inbraken

Voorkomen is altijd beter. Een bewakingscamera schrikt inbrekers eenvoudig af. Een mogelijke dader staakt zijn plannen of gaat naar een doelwit zonder camerabewaking. Door het installeren van beveiligingscamera’s, houdt u de grootste groep inbrekers buiten de deur.

3. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar

RoSecure werkt samen met een moderne gecertificeerde meldkamer waar 24 uur per dag, 365 dagen per jaar over uw bedrijfspand wordt gewaakt. Wanneer er een melding binnenkomt, onderneemt de meldkamer meteen actie op basis van de gemaakte afspraken. Er wordt gekeken van er aan de hand is op de beelden die via de cloud beschikbaar zijn. Bij loos alarm kan worden voorkomen dat er onnodig kosten worden gemaakt.

4. Reconstructie of signalement dankzij beelden

Bewakingscamera’s zien én onthouden alles en verzamelen bewijsmateriaal. Een inbraak of een overal, de beelden geven u onomstotelijk bewijs. De informatie die een camera registreert, is bruikbaar materiaal voor de politie. De camerabeelden geven een duidelijk signalement en geven goed beeld hoe de verdachten opereerden. U vergroot de kans om een dader te identificeren. De politie kan hierdoor inbrekers makkelijker opsporen.

5. Bespaar kosten op uw camerabewaking

Voor MKB bedrijven is het juist handig om een camerasysteem aan te schaffen. U beschermt niet alleen uzelf en uw spullen, maar schrikt eventuele inbrekers af omdat zij liever niet gezien willen worden. Daarnaast hoeft u ook geen bewakers in te huren. Heeft u al camerabewaking maar u wilt een goedkopere abonnement? Zoek dan niet verder! RoSecure is 10% goedkoper dan uw huidige abonnement.

Wat uw reden ook is om uw pand te beveiligen, een camerasysteem is een slimme en verstandige keuze. Laat u informeren door een van onze Technici Beveiligingsinstallaties, die zo snel mogelijk langs komt voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Maak snel een afspraak, stuur een e-mail naar [email protected] of bel 088 – 333 44 99.